donderdag 13 augustus 2020

A Algemeen

Storm van ’s-Gravesandeweg en Duinrellweg worden opgeknapt

Wassenaar - Op maandag 7 januari 2019 starten werkzaamheden aan de Storm van ’s-Gravesandeweg, waarbij het deel tussen de Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Van Wijnbergenlaan wordt afgesloten voor alle verkeer. De werkzaamheden bestaan uit het herstraten van de rijweg, parkeerplaatsen, fietspaden en trottoirs. Bij deze werkzaamheden wordt ook een stuk van de Duinrellweg meegenomen, vanaf de Storm van ’s-Gravesandeweg tot aan de Langstraat. Tijdens de werkzaamheden zijn de Duinrellweg en de Storm van ’s-Gravesandeweg afgesloten. Het verkeer wordt ter plaatse omgeleid. De omleidingen kunnen leiden tot extra drukte op andere wegen.

Planning en fasering
De werkzaamheden worden uitgevoerd in fases, waarbij er steeds een ander deel van de weg opengebroken zal zijn. Naar verwachting zijn de werkzaamheden medio juni 2019 afgerond. Door slechte weersomstandigheden kan deze planning veranderen. Actuele informatie over de werkzaamheden en de planning vindt u op www.wassenaar.nl/storm. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemersbedrijf Weste Bezit Maatschappij b.v.(WBM) uit Wassenaar, in opdracht van de gemeente Wassenaar.

Werkzaamheden Storm van ’s-Gravesandeweg
Het gedeelte van de Storm van ’s-Gravesandeweg dat nu gestraat is, wordt opnieuw gestraat. De parkeerplaatsen worden aangepast. Hier worden rondom de bomen eilandjes aangelegd, waardoor de trottoirbanden niet meer omhoog worden gedrukt door boomwortels.

Werkzaamheden Duinrellweg
De gele stenen op het eerste deel van de Duinrellweg worden vervangen door rode stenen. Op verzoek van omwonenden zien deze stenen er ‘gebruikt’ uit, zodat ze beter passen in de sfeer van de omgeving. Het asfalt op het tweede gedeelte van de Duinrellweg wordt verwijderd en bestraat met de gele stenen uit het eerste deel.

Verkeersmaatregelen
De omleidingsroutes worden ter plaatse aangegeven met gele borden. De omleidingen zijn ook te vinden op www.wassenaar.nl/storm. De eindhalte van bus 44 bij Duinrell wordt verplaatst naar één halte eerder, aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat. Dit geldt alleen voor de periode dat de Storm van s’-Gravesandeweg tot aan de Duinrellweg is opgebroken.

Omwonenden en bedrijven die langs de werkzaamheden gevestigd zijn, zijn tijdens een informatieavond geïnformeerd en hebben een brief ontvangen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief