donderdag 23 mei 2019

S Sport

Het Herenteam Wassenaarse Volleybal Vereniging strijdt voort

Wassenaar - Volley2B – WVV Heren 1. Uitslag 4-0. Op donderdag 20 december 2018 speelde het Herenteam van de Wassenaarse Volleybal Vereniging een competitiewedstrijd tegen Volley2B. Volley2B en Volepo zijn de sterkste tegenstanders in de poule van WVV Heren 1.

Het was dan ook verrassend dat de WVV Heren het Volley2B in de eerste set behoorlijk moeilijk maakten. Met goed volleybal speelde WVV een prima set. Dat bleek ook uit de stand die gelijk opging. Het was zelfs zo dat met wat meer geluk deze set gewonnen had kunnen worden. Dat lukte helaas net niet: 26-24.
Daarna stond het WVV team weer met beide benen op de grond. Volley2B stormde over de WVV ers heen met 25-13 in de tweede set.
Maar uit de WVV reactie in de derde set blijkt dat de heren geleidelijk aan het niveau van deze poule benaderen. Wederom met goed volleybal en een 100% inzet konden zij Volley2B goed bijhouden. Zelfs tot aan 20-20. Toen zette Volley2B met een tandje hoger de eindspurt van deze set in: 25-20.
Daarna was bij WVV de koek op en was de vierde set met 25-13 voor Volley2B. Weliswaar een 4-0 nederlaag voor WVV, maar de heren konden met opgeheven hoofd de sporthal verlaten.

Programma in januari 2019: 7 jan. Merenwijk 4 – WVV Mix 2, 11 jan. Leython 4 – WVV Mix 1, 18 jan. WVV Heren 1 – ZVH 2, WVV Mix 2 – Gemini Kangeroes 2, 21 jan. Merenwijk 3 – WVV Mix 1 en 24 jan. Volepo 1 – WVV Heren 1.

Activiteiten genoeg dus bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging dat op de woensdagavond traint van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade. Kom in het nieuwe jaar uw goede voornemens waarmaken en kom volleyballen bij de enige en sportieve en sociale volleybalvereniging in Wassenaar. Kom en geniet van het volleybal. Wilt u meer weten. Bel secretaris Jeanne Taal, 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief