Skip to content

Kies 20 maart voor échte aanpak klimaatverandering

7 maart 20192 minute read

Wassenaar – Het aanpakken van klimaatveranderingen begint bij ieder van ons. Iedereen kan daaraan bijdragen. Ook de politiek heeft hier een essentiële rol in, landelijk, lokaal en provinciaal. Met een stem op GroenLinks op 20 maart kiest u voor een duurzaam en groen Zuid-Holland. U kiest daarmee ook voor een verandering in de Eerste Kamer. Met stemmen op GroenLinks verliest het kabinet Rutte 3 er zijn meerderheid.

GroenLinks Zuid-Holland staat voor ‘groen leiderschap’. Dit betekent dat er geïnvesteerd wordt in schone energie, in openbaar vervoer en in fietspaden. Waar gekozen wordt voor de toekomst, voor de volgende generaties. En het lijkt zo vanzelfsprekend, maar het is de vervuiler die betaalt!

In Zuid-Holland staat de natuur onder druk. Wat is er nou nog echt over van het Groene Hart. We kunnen er in Wassenaar over meepraten. Hoeveel groene buffer komt er straks écht tussen ons dorp en Katwijk. Hoeveel meer wordt er nog gegoocheld met cijfers en vierkante meters? Op 20 maart groen stemmen betekent ook stemmen voor méér natuur en niet voor minder. We hebben onze duinen, polders en bossen meer dan ooit nodig, ook om te ontspannen!

En wie weet, misschien wordt Meijendel ooit weer een echt stiltegebied. Want GroenLinks is tegen uitbreiding van vliegvelden. De grenzen zijn bereikt. Met het inzetten op snelle, goedkope en internationale treinen kunnen duizenden vluchten worden vervangen. U kunt onze ambities waarmaken. Door 20 maart te gaan stemmen en het juiste vakje rood te kleuren!

Tags

GroenLinksKlimaatWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top