q Mix 2 team Wassenaarse Volleybal Vereniging pakt eerste punt - Wassenaarders.nl Skip to content

Mix 2 team Wassenaarse Volleybal Vereniging pakt eerste punt

22 november 20192 minute read

Het mix 2 team van WVV, dit seizoen gepromoveerd, treft in de hogere B poule een stuk sterkere teams dan zij gewend waren. Dit in combinatie met het feit dat WVV dit seizoen is gestart met 3 nieuwe spelers in het team geeft een situatie waar tevens het aan elkaar wennen een belangrijk gegeven is. Dit bleek ook in de wedstrijd van afgelopen week in Leiden tegen als eerste op de ranglijst staande team van Merenwijk het geval. 

In set één werd WVV namelijk al snel op een onoverbrugbare 21-11 achterstand gezet. Wat WVV daarna ook probeerde verder dan een 25-13 set verlies kwamen zij niet. Vreemd genoeg verliep set 2 totaal anders. De WVV-ers wisten elkaar nu zowel verdedigend als aanvallend goed te vinden. Bij de stand 16-19 voor WVV meende Merenwijk via een haastig genomen time out de situatie nog te kunnen repareren maar het tegendeel gebeurde. WVV liep zelfs tot 17-23 verder uit. En via een door Anna Bella Garamszegi voorbeeldig onderhands opgevangen bal en het direct daar op doorspelen van Timmo v.d. Kleij werd met 18-25 de verdiende set veroverd. In de daarop volgende 3e set wist WVV tot 15-15 keurig bij te blijven.

Helaas maakte WVV op dat moment een aantal slordige foutjes met als gevolg set verlies bij 25-19. Set 4 moeten de WVV-ers maar snel vergeten. Niet dat er niet naar vermogen gespeeld werd maar Merenwijk had in deze fase wan de wedstrijd hun zinnen gezet op de winst welke zij via 25-16 ook wel verdiende. Opvallend is gelukkig dat WVV steeds beter van zich af weet te bijten. Met wat meer ervaring zullen er zeker meer wedstrijdpunten volgen.

Dat kan al direct want a.s. vrijdag 22 november staat de wedstrijd WVV mix 2 – Leython mix4 op de agenda. De mix 1 van WVV speelt die avond eveneens hun wedstrijd en wel tegen Gemini-Kangeroes mix 1 uit Voorschoten. Beide wedstrijden worden gespeeld in sporthal De Schulpwei en beginnen om 20:30 uur.
Maandag 25 november speelt de mix 2 in Leiden tegen Merenwijk Mix 3.

Ook lekker volleyballen. Meld je op woensdagavond vanaf 20:15 uur in Sporthal de Schulpwei. Trek je sport out-fit aan en train direct mee. De eerste 4 achtereenvolgende keer mag je vrijblijvend meedoen. Info is te verkregen bij onze secretaris Jeanne Taal, telefoon 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tags

SportVolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top