woensdag 27 oktober 2021

S Sport

2019 bij Toerclub De Kampioen

Wassenaar - Ten eerste willen wij u een goed en gezond 2019 toewensen met veel veilige fietskilometers. 2019 wordt voor Toerclub de Kampioen weer een spectaculair (fiets)jaar. Ten eerste vieren wij ons jubileum; we bestaan 60 jaar en daarover in een van de komende weken meer. We gaan in 2019 ook weer in het buitenland fietsen; zo zullen we in Mei naar het Sauerland gaan voor een aantal mooie tochten en begin september hebben we de traditionele fietsweek die ditmaal plaatsvindt in de Elzas. Aantrekkelijk in dat gebied is dat naast mooie forse klimmen ook vlak de nodige kilometers zijn te fietsen. En natuurlijk ook dit jaar minimaal 250 toerfiets tochten.

U weet inmiddels: in de wintermaanden november t/m februari fietsen wij gewoon door. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden.
De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.
De starttijden voor de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl.