zaterdag 19 september 2020

E Events

YMCA Zomerkamp 2019

Wassenaar - De voorbereidingen voor het jaarlijkse zomerkamp van het YMCA Wassenaar gaan deze week weer beginnen. Het beloofd weer een heel mooi jaar te worden.

Wat is er leuker dan in de zomer met je leeftijdsgenootjes je eigen mooie bungalowtent te mogen hebben waar je een hele week in mag verblijven. De tent mag je helemaal zelf inrichten naar eigen smaak. Overdag kan je natuurlijk andere kinderen uitnodigen om wat gezelligs te doen. Om de tenten netjes te houden is er elke dag tentinspectie waar de leiding nakijkt of alles ook opgeruimd is in je tent. Of de grondzijlen voldoende schoon zijn, of je bed goed is opgemaakt en of het wasgoed netjes is opgeborgen.

Maar natuurlijk is er overdag een leuk en uitdagend programma wat helemaal is gebaseerd op een thema. Bosspelen, renspelen, denkspelen, er is voor iedereen wel wat leuks. De omgeving van het kampterrein in Nunspeet is een heel mooi bos- en heidegebied. Ideaal voor spelletjes.

’s Ochtends worden de kinderen gewekt volgens een schema en kan er onder de douche de laatste slaap uit de ogen worden gewreven voordat ze beginnen met het ontbijt met melk of thee. ’s Middags ontbreekt de lunch natuurlijk niet en ’s avonds wordt er door de leiding een heerlijke maaltijd voorbereid.

Na het avondeten is de dag nog lang niet voorbij en is iedereen weer helemaal klaar voor de volgende activiteit in de avonduren. Na de vermoeiende dag is het tijd je slaapzak op te zoeken voor een welverdiende nachtrust.

Natuurlijk ontbreekt het zwembad niet, een bezoekje aan de stad en een leuk dagje uit. Het hoogtepunt vormt de bonte avond. Een groot feest voor iedereen. Daarbij wordt de uitslag van alle spelen en de tentinspectie bekend gemaakt.

Meisjes en jongens in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar zijn van harte welkom. De kampweek vindt plaats gedurende de eerste week van de zomervakantie wat dit jaar valt van zondag 21 juli t/m zaterdag 27 juli 2019. De kosten bedragen € 150,-
Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.ymcawassenaar.nl
Telefoon: 070-5140690 en mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief