Dapper Herenteam Wassenaarse Volleybal Vereniging strijd verder

7 februari 20192 minute read

Wassenaar – Het WVV herenteam speelde afgelopen vrijdag in de toppoule van de recreatiecompetitie uit tegen Gemini Kangeroes 1. Het WVV herenteam staat altijd strijdvaardig aan de start van een wedstrijd. Zo ook nu. Direct uit de startblokken werd het ene na de andere punt gescoord. Aangezien de tegenstander dat ook deed stond er na verloop van tijd 24-24 op het scorebord. WVV streed verder en dat leverde de setwinst op: 24-26. Ook in de tweede set werden met prima volleybal punten binnengehaald. Dat ging goed tot 20-20. Toen bleek het verschil in sterkte tussen de nummer drie van de ranglijst en de nummer zeven. Gemini drukte door naar 25-20 setwinst.

Ook in set drie was WVV niet helemaal kansloos. Er werd wederom goed volleybal gespeeld. De aanval liep goed. Maar Gemini liet het er niet bij zitten en kwam langzamerhand op een gedegen voorsprong. Met 25-17 haalden zij de set binnen.
Set vier was geen formaliteit, maar verder dan 14 punten kwam WVV niet: 25-14 voor Gemini.
En zo sprokkelt het WVV Herenteam bij iedere wedstrijd punten. Zij heeft er nu 9 uit acht wedstrijden. Nog 6 te gaan, dus er kan nog veel meer bij. Zet ‘m op heren.

Programma herenteam: vrijdag 8 februari a.s. WVV Heren 1 tegen VOIO ’72 1 in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1, aanvang 20.30 uur.

Volleyballen in Wassenaar doe je bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kom naar de training in sporthal De Schulpwei op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. De eerste vier opeenvolgende trainingen zijn vrijblijvend. Info is te verkrijgen bij secretaris Jeanne Taal tel. 06-24848258, secretaris@wvv-wassenaar.nl of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.