vrijdag 24 mei 2019

E Events

WassenaarDoet.nl bij SKW

Wassenaar - Op maandag 4 maart presenteren Jolande de la Rambelje, coördinator, en Ellen Waasdorp van de Vrijwilligerscentrale WassenaarDoet.nl op de maandelijkse bijeenkomst van het Sociaal Kontakt Wassenaar (SKW). WassenaarDoet.nl is dé website waar inwoners van Wassenaar elkaar kunnen vinden voor zowel praktische als sociale onbetaalde hulp.

Denk hierbij aan het doen van een boodschap, uitleg bij het gebruik van de computer, het zoeken van iemand om samen mee te wandelen of het vinden van gezelschap om eropuit te gaan, naar het theater of de bioscoop. Kortom, allerlei kleine dagelijkse dingen waar mensen elkaar mee kunnen helpen en die leuker zijn als je ze samen doet! De bijeenkomst van het SKW vindt plaats in het Van Heeckerenhuis, in de zaal van het Rode Kruis, Van Heeckerenstraat 2A van 16.00 - 17.00 uur. Deze is in eerste instantie bedoeld voor de deelnemers aan het Sociaal Kontakt, maar ook andere belangstellenden zijn op 4 maart van harte welkom.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief