dinsdag 21 mei 2019

S Sport

De Openingsrit van Toerclub De Kampioen

Wassenaar - Op zaterdag 2 maart start Toerclub De Kampioen, de wielersportvereniging van Wassenaar, Voorschoten en omstreken, het “zomer” fietsseizoen (hoewel de zomer volgens sommigen dit jaar al in februari is begonnen) met een rit van 60 à 70 km. De rit begint om 09.00 uur bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar en wordt onderbroken voor koffie met gebak. Ook op zondag 3 maart wordt een rit van 60/70 km gereden, met dezelfde starttijd en -plaats.

Wij organiseren ruim 250 ritten per jaar op dinsdag, woensdag en donderdag vanuit Voorschoten: Sportinstituut Goederaad, Raadhuislaan 43 en op zaterdag en zondag vanuit Wassenaar: Jachtwerf Princehaven, Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 met ritafstanden variërend van 50 km tot ...

Een aantal tochten komende maand:
- 2 maart: de Openingsrit. Het bestuur rijdt u voor en zorgt voor de koffie halverwege!
- 9 maart: de Rottemerentocht, heerlijk toeren door een prachtig natuurgebied.
- 17 maart : Rondje Ringvaart
- 23 maart: de Joop Zoetemelk Classic, verschillende afstanden met start en finish in Leiden.
- 31 maart: de Rotterdamtocht, beleef Rotterdam eens van een andere kant!

Al deze ritten met uitzondering van de Joop Zoetemelk Classic (nader bericht volgt nog) starten om 09.00 uur bij onze startlocatie aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat 100 in Wassenaar.

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl. Daar vindt u tevens de toerkalender voor de rest van het jaar.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief