dinsdag 21 mei 2019

S Sport

Renovatiewerkzaamheden Blauw-Zwart begonnen

Wassenaar - Afgelopen week zijn de renovatiewerkzaamheden op Blauw-Zwart begonnen. Het was niemand minder dan voorzitter André van Herk die de zonnige vrijdag benutte om met hamer en beitel de losse voegen uit de muur van de tribune te verwijderen. Binnenkort begint hij met het opnieuw voegen van de muur.

In de loop van de bijna 100 jaar dat de club bestaat hebben vele leden de handen uit de mouwen gestoken om het complex te verfraaien. Zelfwerkzaamheid heeft bij de Schulpweibewoners altijd hoog in het vaandel gestaan. Denk aan de bouw van de kantine, van de tribune en het groot onderhoud dat regelmatig moet plaatsvinden.

Ook nu hoopt voorzitter Van Herk dat er leden zijn die hem een handje willen helpen bij de komende werkzaamheden. U kunt zich, liefst in groten getale, bij hem aanmelden.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief