dinsdag 16 augustus 2022

K Kunst & cultuur

Stichting Open Monumenten zoekt een nieuwe generatie bestuursleden

Wassenaar - Ben je enthousiast en wil je deze inspirerende dag organiseren, dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar nieuwe leden met een bijzondere belangstelling voor het cultureel en agrarisch erfgoed in en rondom Wassenaar, zoals monumentale panden, buitenplaatsen en kerken. De samenwerking met de residenties van de ambassadeurs is altijd een leuke uitdaging. En door alle verhalen over de monumenten zelf wil je ieder jaar meer weten. De afgelopen jaren neemt het aantal bezoekers op de Open Monumentendag toe. En sinds twee jaar vindt een scholieren dag op de vrijdag voorafgaand aan de Open Monumenten dag zelf.

Heb je organisatietalent, verstand van financiën of is webondersteuning jouw ding dan ben je onmisbaar voor de Stichting Open monumentendag Wassenaar!

Je wordt door bestuursleden van de Stichting ingewerkt. Vanaf januari vraagt de organisatie van de Open Monumentendag een halve dag per maand tijd. Deze inzet neemt vanaf april toe tot 1 dag per maand. Augustus een drukke maand omdat de Open Monumentendag plaatsvindt op de tweede zaterdag van September.

Heb je belangstelling deze dag jaarlijks te organiseren dan kan je contact opnemen met Anne Verhagen, secretaris via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uiterste reactiedatum is 1 April 2019