dinsdag 07 juli 2020

S Sport

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Container Hotel

Wassenaar - Voor de sponsor van de maand maart ging Carl Verburg met een heerlijke taart van Bakker Niek Kaptein op bezoek bij Marco van Herk. Marco steunt met zijn bedrijf Container Hotel Blauw-Zwart.

Vertel eens wat over Container Hotel en jouw rol binnen deze organisatie
Ik ben in 2013 gestart als oprichter en directeur-eigenaar. Container Hotel is een dienstverlener voor flexibele verhuur en opslag, verkoop en transport van (zee)containers. Onze doelgroep is groot, maar wij richten ons hoofdzakelijk op verhuisbedrijven, aannemers en klanten die tijdelijk opslag nodig hebben. Vooral bedrijven die te maken hebben met seizoens-drukte zoals o.a. verhuisbedrijven, strandtenthouders en organisaties voor festivals en evenementen profiteren van deze flexibele en betaalbare vorm van opslag. Kort samengevat spelen wij in op de vraag van de klant. Door mee te denken en vooral flexibel te blijven op het gebied van verhuur, transport, opslag en verkoop van containers.

Hoe zie je de toekomst van Container Hotel?
Wij zien de toekomst rooskleurig tegemoet. De markt heeft behoefte aan flexibele opslag en hogere capaciteit, met name bij seizoens-drukte. Sinds januari hebben wij een extra dienst die wij kunnen aanbieden, transport door middel van een vrachtwagen met autolaadkraan. Door deze aanschaf kunnen wij een bredere markt bedienen.

Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blauw-Zwarters jou en het Container Hotel van kennen?
(hahaha) Onder andere ben ik de zoon van de voorzitter, maar ik ben pas de laatste jaren bij Blauw-Zwart betrokken door onze zoon Cas. Hij speelt als keeper bij JO11-2. Met ons bedrijf Container Hotel zijn wij mede-shirt sponsor voor alle jeugdelftallen.

Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Sport is belangrijk. Ik sport graag voor gezondheid en lichaamsonderhoud, helaas ben ik met balsporten niet zo behendig. Het moet bij mij vierkant zijn vandaar mijn passie voor containers 😊. Teamsport vind ik voor de jeugd erg belangrijk voor hun ontwikkeling. Vandaar ook onze sponsoring voor de jeugd.

Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Ik vind dat Blauw Zwart zo spoedig mogelijk volledig rookvrij moet worden. Wij volwassenen moeten het voorbeeld stellen aan de jeugd. Wat ik fantastisch vind is dat drie ras Blauw-Zwarters voor de komende 3 jaar hun nek uitsteken om de hoofdsponsoring te verlengen. Samen met hen én alle vrijwilligers kunnen we trots zijn hoe Blauw-Zwart er nu staat.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief