maandag 21 september 2020

S Sport

Mix 1 Wassenaarse Volleybal Vereniging brengt de spanning terug

Wassenaar - Uitslag Leython DC 3 – WVV Mix 1: 2-2. Afgelopen vrijdag speelde het Mix 1 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging tegen Leython DC 3 in Leiderdorp. Dat moest, gelet op de stand in haar poule, geen probleem opleveren. In deze poule speelt ook het sterkere broertje Leython DC 4. Dat team is de concurrent voor de Mixers van team 1. Maar het pakte toch even anders uit.

De eerste twee sets gingen, hoewel de stand anders doet vermoeden, met 22 en 23 naar WVV. Er werd op het scherp van de snede gespeeld. Dat wel. Maar WVV was uiteindelijk net iets beter en gelukkiger.
In set drie gebeurden er allemaal dingen die voor WVV onwaardig waren. Waar was de accuraatheid, waar was de aanval uit de eerste twee sets. Fout op fout stapelde zich op. En aan het eind van deze set had WVV slechts 15 punten, maar Leython 25.

Dan set 4 maar dachten de WVV ers. Maar eenzelfde gedachte hadden de volleyballers van Leython ook. En zo ontplooide er een spannend gevecht. Van beide kanten werd fanatiek gevolleybald. Aanval op aanval volgde en tergend langzaam liep de stand op en stond het ook steeds weer gelijk. Tja en bij 20-20 wordt het een kwestie van scherp blijven spelen en geluk aan je zijde hebben. En helaas voor WVV viel dat in het voordeel uit van Leython: 27-25. Derhalve een gelijkspel. En dat is in het voordeel van team Leython DC 4. Zij staan nu met WVV op de eerste plaats, zij het dat Leython 4 een wedstrijd meer heeft gespeeld.

Op vrijdag 5 april a.s. volgt de beslissing als WVV Mix 1 thuis tegen Leython DC 4 speelt.
WVV Mix 1 speelt haar laatste wedstrijd in dit seizoen op vrijdag 12 april a.s. thuis tegen VCS 2.

Gaat u komende zomer op uw vakantieadres weer volleyballen? Kom dan alvast de spieren losmaken bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. De eerste vier opeenvolgende trainingen zijn gratis. Info bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258 of via www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: Ger van Weerlee
Foto: Marjanne van der Velde

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief