zaterdag 25 mei 2019

E Events

Oogvereniging maakt koninklijke wandeling in de Horsten

Wassenaar - Op zaterdag 6 april 2019 maakt de Oogvereniging tussen 14.00 en 16.00 uur een koninklijke wandeling voor blinde en slechtziende wandelaars (in samenwerking met IVN Leiden) door landgoed de Horsten. Het verzamelpunt is bij het Eiland van Oom Nick aan de Veurseweg in Voorschoten. De wandeling start om 14.00 uur. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef bij uw aanmelding aan of u een geleidehond meebrengt en of u hulp nodig heeft bij het wandelen of het vervoer.

Op zaterdag 6 april 2019 maakt de Oogverenging een koninklijke wandeling op landgoed de Horsten. Op dit landgoed is een verscheidenheid aan landschappen te vinden: bos op zandgrond, en weide op veen en klei. De Horsten werden ooit als jachtterrein gekocht door Frederik der Nederlanden (2e zoon van koning Willem I). Naast natuur is er dus veel historie te vinden in dit gebied. Tijdens de wandeling is het gemiauw van buizerds te horen. De Leidse oud-bioloog Guus Siebers maakte een website met veel informatie over het landgoed: www.overdehorsten.nl.

Praktische informatie
De wandeling start om 14.00 uur bij het Eiland van Oom Nick aan de Veurseweg 346, 2252 AJ in Voorschoten. Blinden en slechtziende wandelaars kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef bij uw aanmelding aan of u een geleidehond meebrengt en of u hulp nodig heeft bij het wandelen en het verover. U kunt thuis of bij een OV-halte worden opgehaald (binnen een straal van 10 km).

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief