Mix 2 team Wassenaarse Volleybal Vereniging blijft winnen

26 maart 20192 minute read

Wassenaar – Uitslag Setumup Mix 2 – WVV Mix 2 1-3. Ook na de negende wedstrijd in poule C van de regio West- Rijnland is WVV Mix 2 nog steeds ongeslagen. Afgelopen vrijdag was tegenstander Setumup Mix 2 niet opgewassen tegen de dadendrang van de WVV-ers. Tegen Setumup in Leimuiden moet WVV altijd eerst even aftasten hoe de tegenstander speelt en hoe daar tegen te spelen. Vandaar dat WVV in set 1 in eerste instantie een lichte 6-4 achterstand opliep. Al snel was deze stand omgebogen naar een 12-14 voorsprong. Vervolgens joeg Jeanne Taal de voorsprong met een perfecte servicebeurt op naar 12-23. Deze was spoedig omgezet in de setwinst met 15-25.

Set 2 ging voor WVV een stuk gemakkelijker. Niet direct op eigen kracht, want door Setumup werd de bal bij 14-15 veelvuldig het net ingeslagen. WVV liep uit naar een 15-22 om bij 17-25 de setwinst te pakken.
In set 3 werd het verschil vooral gemaakt doordat ook de lange rally’s veelvuldig door WVV gewonnen werden. De voorsprong, die WVV bij 7-13 al had, groeide daardoor al snel door naar 14-20. Het was vervolgens Gliselle Dimaiwat die met goede services er voor zorgde dat ook deze set ruim werd gewonnen: 14-25.
Slordigheid bij WVV in combinatie met het feit dat Setumup in set 4 nu wel de ballen over het net wist te krijgen maakte dat WVV pas bij 18-18 stand weer gelijk trok. WVV meende bij die stand een voorsprong op te bouwen. Dat bleek een misvatting. Een time out gaf Setumup de power om WVV te weerstaan. Zij wisten het WVV verdraaid moeilijk te maken. De rollen waren omgedraaid en het was nu Setumup die de laatste setpunten scoorde: 25-20. WVV won zodoende de wedstrijd met 1-3 waar zij, de wedstrijd overziende, wel tevreden mee kon zijn.
Aanstaande vrijdag staat de voor een mogelijk kampioenschap belangrijke wedstrijd tegen Gemini Kangeroes 2 in Voorschoten op het programma. Dat moet het dan ook maar worden!

Programma: vrijdag 22 maart a.s.:
VOIO “72 tegen WVV Heren 1 en Gemini Kangeroes 2 tegen WVV Mix 2.

Kom ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging, de sociale en sportieve club.
De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. De eerste vier opeenvolgende trainingen zijn gratis. Bel voor info secretaris Jeanne Taal, tel. 06-24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.

Tekst: Ger van Weerlee/Jan Rijskamp