zaterdag 25 mei 2019

A Algemeen

Midvliet Reportage: Honden bij de Wassenaarse slag

Op de Wassenaarse slag zijn honden en paarden welkom, er gelden wel regels. Tussen 15 mei en 16 september, het zomertijdvak, geldt er een speciale slecht weer-regeling op het strand.

Als het 18 graden of lager is of als er neerslag valt, zijn paarden, honden en vis-activiteiten zijn toegestaan op het strand. Dit geldt tussen de strandpalen HP 91,50 en HP 92,75 tussen 9.00 en 19.00 uur. Er is een speciaal pad waarvandaan je mits aangelijnd, het is toegestaan om met je hond te wandelen als de vlag is gehesen. Midvliet maakte een rapportage over honden bij de Wassenaarse Slag.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief