dinsdag 07 juli 2020

S Sport

Midvliet Reportage: Sport, blijf in beweging: Duiken bij WZK

Sport, blijf in beweging neemt je mee naar sportverenigingen en geeft je een idee wat je kunt verwachten bij een eerste les. Presentator Alice Hooft krijgt de basisinstructies van een trainer en vraagt de leden wat de sport zo leuk maakt.

Iemand van de vereniging geeft je achtergrondinformatie. De eerste aflevering gaat over duiken. Dit doen we bij WZK Onderwatersport in Wassenaar.

Wil jij ook met jouw favoriete sport in beeld? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volgende keer gaan we kitesurfen. Camerawerk en editor Henk KnoesterSport, blijf in beweging neemt je mee naar sportverenigingen en geeft je een idee wat je kunt verwachten bij een eerste les. Presentator Alice Hooft krijgt de basisinstructies van een trainer en vraagt de leden wat de sport zo leuk maakt. Iemand van de vereniging geeft je achtergrondinformatie. De eerste aflevering gaat over duiken. Dit doen we bij WZK Onderwatersport in Wassenaar.

Wil jij ook met jouw favoriete sport in beeld? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Volgende keer gaan we kitesurfen.

Camerawerk en editor: Henk Knoester. 

 

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief