vrijdag 17 september 2021

S Sport

Blauw-Zwart JO8-1: een droom die uitkomt

Voor de winterstop waren de jongens van de JO8-1 kampioen geworden in de 1e klasse en was er besloten om ze na de winterstop hoofdklasse te gaan laten spelen. Nu was het afgelopen zaterdag de laatste uitwedstrijd tegen ESDO. De eerste helft was het even zoeken maar uiteindelijk de rust in met 1-3 op de teller. De tweede helft ging soepeler en met een 1-7 overwinning keerden ze als kampioenen terug naar Blauw-Zwart! Wie had dat gedacht, kampioen in hoofdklasse, een droom die uitkomt!

Boven in de commissiekamer zaten Remco Roman, Niels Goderie en Ton Hof al te wachten op de kampioenen van de JO8-1, om ze te huldigen! Eigenlijk werd er door iedereen hetzelfde gezegd: fantastische prestatie! Clubs merken dat ook, er staan veel scouts bij jullie te kijken. Maar toch hopen we dat jullie aankomende jaren nog bij Blauw-Zwart blijven en nog veel meer kampioenschappen gaan pakken. Vooral lekker door blijven voetballen en zorgen dat je alsmaar beter wordt, dan maken we nu een afspraak en zien we jullie alle 8 terug over een aantal jaar in het eerste van Blauw-Zwart!

Nog even bedanken: trainer Martin, voor al je inzet! Hans, Remco, & Willem! Alle trouwe supporters! Afonso, Joey, Miguel, Milan, Sjoerd, Stijn, Timo & Viano voor jullie topprestatie. Nu eerst nog een aantal leuke toernooien op het programma, maar deze droom is alvast uitgekomen!