vrijdag 17 september 2021

S Sport

Café Rooie Cor naamgever Veteranentoernooi Blauw-Zwart

In het jaar van het eerste lustrum van het veteranentoernooi van R.K.S.V. Blauw-Zwart is de organisatie trots te kunnen aankondigen dat het plaatselijk bekende Café Rooie Cor de komende jaren als naamgever van het toernooi zal optreden. Naast de steun van vele andere trouwe sponsoren zal het toernooi de komende 5 jaar als “Café Rooie Cor veteranentoernooi” door het leven gaan.


Elroy Visser (Rooie Cor) en Frank van Boekel (Blauw-Zwart) zien de samenwerking de komende jaren met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet. Blauw-Zwart is blij met alle bedrijven die de club willen steunen.

Zaterdag 29 juni aanstaande zal de vijfde keer in successie het veteranentoernooi op sportpark De Schulpwei plaatsvinden. De eerste vier edities waren een groot succes met 7-tallen uit de gehele regio en ver daarbuiten. Lokale teams waaronder Bos Tuingereedschappen, FC Westgeest, Heppie Boslust behoren tot de deelnemers maar ook niet meer bestaande verenigingen zoals JAC en Duinoord. Ook verwelkomen wij een tweetal nieuwkomers te weten HBS Bezuidenhout en FC Rijnvogels. Titelverdediger is het korfbalteam(!) van Ons Eibernest.

De toernooicommissie, bestaande uit Frank van Boekel (vz), Leon Borsboom, Arno van der Kooij, Olga Smit, Chris Genemans, Kees Harberink, Bob Kroon, Ben van der Meulen, Robin Ruijgrok, Ed Meijer en Ron Raaphorst zijn kort na afloop van de vorige aflevering alweer begonnen met de voorbereiding van de editie van dit jaar. Al die tijd is gestoken om een gezellig en sportief toernooi op de kaart te zetten. En gezien de vorige edities, en de steun van het Lagerberg Verhuisgroep Bar-team, zal dat vast en zeker ook deze keer weer gaan lukken.

Vanaf 10.30 uur beginnen we met de wedstrijden en rond 17.00 uur is de winnaar bekend. De dag wordt afgesloten met een heerlijke barbecue gevolgd door een gezellige 3e helft met muzikale omlijsting van Jeffrey van Es.
In de week voorafgaand aan het toernooi zal in De Wassenaarse Krant het toernooischema met alle deelnemers worden gepubliceerd.