donderdag 06 augustus 2020

S Sport

Zuid-Hollandse boksverenigingen waaronder W-boxing organiseren spectaculair sportgala in Leidschendam

Zaterdag 15 juni 2019 hosten boksverenigingen LV-Boxing en W-boxing een kickboksgala. Tijdens het gala "Battle League" zijn er 30 partijen met 60+ vechters van verenigingen uit heel Zuid-Holland. Iedere vereniging komt met zijn/haar sporters de eer van het kickboksen verdedigen.

Het gala vindt plaats op de Dobbelaan 4 in Leidschendam-Voorburg. Bezoekers zijn welkom van 13.00 tot 21.00. Kaarten kunnen vanaf vandaag via de site gekocht worden voor €20,-. (aan de deur €25,-).

LV-Boxing (gevestigd in Leidschendam) en W-Boxing (in Wassenaar) slaan de handen ineen voor dit evenement. Beide verenigingen vinden kickboksen een prachtige vechtkunst. Geen agressief gedrag, maar respect voor elkaar en plezier in de sport. Om dat te laten zien organiseren ze "Battle League". Een ideaal moment om kennis te maken met de sport, de discipline en de toegankelijke sfeer. Iedereen is welkom: met of zonder sportervaring, van jeugd tot volwassenen. LV-Boxing en W-Boxing nodigen iedereen van harte uit om te komen kijken en genieten van dit spektakel.

Voor kaarten via de site, bezoek https://www.battleleague.nl/product/battle-league-entree/.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief