zaterdag 18 januari 2020

S Sport

Feestelijke seizoensafsluiting WZK Wassenaar

Afgelopen zaterdag 15 juni 2019 heeft WZK Wassenaar het seizoen feestelijk afgesloten. Allereerst vonden de clubkampioenschappen plaats in het zwembad, waarna bekend werd wie zich een jaar lang clubkampioen van W.Z.K. Wassenaar mocht noemen. Vervolgens werden de jaarlijkse prijzen en bekers uitgedeeld, waarbij leden evenals vrijwilligers in de prijzen vielen. Daarna konden maar liefst 240 WZK-leden en aanhang genieten van een gezellige barbecue die georganiseerd werd door de Activiteiten Commissie.

De overheerlijke salades van Me Gusta stonden op het menu, evenals het lekkere vlees van Slagerij Christiaanse. Van Scouting van Woesik mochten we banken en tafels lenen, waardoor we optimaal konden genieten van een geslaagde BBQ. Na al dat lekkers kregen alle gasten ook nog een ijsje om de avond helemaal compleet te maken. Van Veen Bouw had zich ingezet om een brug over de sloot te maken, zodat de kinderen (en ook de ‘volwassen’ kinderen natuurlijk) makkelijk het sportveld op konden om lekker te voetballen. Ook Kluswijs van Veen droeg hun steentje bij om de seizoensafsluiting weer tot een succes te maken.

Via deze weg willen wij alle sponsoren en vrijwilligers nogmaals bedanken voor hun hulp en inzet! Nu gaan we eerst lekker genieten van een welverdiende rust en vakantie. Daarna gaan we ons weer richten op het volgende seizoen om er met veel enthousiasme ertegenaan te gaan. Een overzicht van de gewonnen prijzen en de foto’s van de BBQ staan binnenkort op de website en onze social media. Houd daarnaast onze social media in de gaten, binnenkort komt de Activiteiten Commissie met een heuse zomeractie voor leden.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen met de trainingen van WZK Zwemmen (waterpolo en wedstrijdzwemmen), WZK Tri-team, WZK Onderwatersport of WZK Dance & Aerobics? Kijk dan eens op onze website: www.wzk.nl voor alle mogelijkheden.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief