zondag 12 juli 2020

S Sport

Blauw-Zwart neemt afscheid van doelpuntenmachine

Afgelopen donderdagavond nam Blauw-Zwart afscheid van een sympathieke, bescheiden speler. De Poolse doelpuntenmachine Adrian Koziel speelde voor het laatst in het blauwzwart gestreepte tenue, in een wedstrijd van De Vrienden van Adrian tegen het eerste team van Blauw-Zwart. De 34-jarige Adrian, die vanaf 2013 een vaste waarde was in het 1e elftal van de Blauwen, bracht de afgelopen jaren menig Blauw-Zwart supporter in vervoering met zijn vele, vaak schitterende doelpunten.

Ook in zijn afscheidsduel was hij uiteraard weer doeltreffend. De Vrienden van Adrian wonnen het duel met 3-2. De spits nam zelf 2 treffers voor zijn rekening, het 3e doelpunt van de Vrienden was eveneens van Poolse makelij

Vlak voor tijd kreeg Adrian van de voortreffelijk leidende scheidsrechter Van der Helm de rode kaart, waarna hij door een erehaag van luid applaudisserende teamgenoten enigszins geëmotioneerd het veld verliet. Later op de avond genoten alle spelers van een heerlijke barbecue.

Wij wensen Adrian alle geluk in zijn verdere leven en hopen hem nog regelmatig als toeschouwer bij Blauw-Zwart te mogen verwelkomen.

Adrian, dziękujemy za wszystkie zdobyte bramki!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief