maandag 10 augustus 2020

K Kunst & cultuur

Musical The Passion Wassenaar is op zoek naar sponsoren !

Na een succesvolle informatieavond van “the Passion Wassenaar” hebben ruim 60 deelnemers zich aangemeld voor deelname en de aanmeldingen blijven binnen stromen.
Wij hopen, dat ook veel heren zich zullen melden en dat er mensen bereid zijn om in de diverse commissies (bijvoorbeeld kleding/sponsoring/techniek) de helpende hand te bieden.

“The Passion Wassenaar” is evenals de grote landelijke musical “The Passion Nederland”” een musical met een maatschappelijk culturele grondslag. Het gaat over verbondenheid en verdraagzaamheid. Zaken, die in onze samenleving van onschatbare waarde zijn. En dit alles omlijst met prachtige muziek.

In Wassenaar wordt “The Passion” ondersteund door een comité van aanbeveling, waarin wethouder Lia de Ridder (cultuur), Astrid Dekker (voorzitter de Wassenaarse Cultuurprijs) en Mariska Koning (directeur van de bibliotheek) zitting hebben genomen.
Maar alleen enthousiaste deelnemers, een hardwerkende organisatie en een comité van aanbeveling, is voor het welslagen van dit grootse Wassenaarse evenement niet voldoende. Een dergelijk evenement brengt natuurlijk kosten met zich mee.
Daarom is “The Passion Wassenaar” op zoek naar sponsoren.

Er kan op twee manieren gesponsord worden
1. In natura .
(Wij zijn bijvoorbeeld op zoek naar een aggregaat met brandstof, een busje om de spullen te vervoeren, klapstoelen voor het orkest, bijdragen in de catering enz.)
2. Via giften
3. Door het kopen van advertenties in het programmaboekje en op de website.
Wij hopen, dat wij vanuit de Wassenaarse samenleving zullen mogen rekenen op uw gulle gaven om dit voor Wassenaar unieke evenement in 2020 doorgang te kunnen laten vinden.
We rekenen op U !

Informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0634069840

 

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief