dinsdag 02 juni 2020

K Kunst & cultuur

Deze week in Bibliotheek Wassenaar, o.a. English Storytelling en lezing Niet Te Breken

Komende week is er weer van alles te beleven in Bibliotheek Wassenaar, waaronder English Storytelling voor Kids en een lezing van Sander Aarts (ex special ops) over mentaliteit. 

Deze week in Bibliotheek Wassenaar
Wo 18 sep 16.30 uur – 17.00 uur English storytelling for children
Do 19 sep 13.30 uur Filmclub Wassenaar
Vr 20 sep 14.30 uur – 17.00 uur Spelletjesmiddag voor ouderen
Za 21 sep 11.15 uur – 12.00 uur Voorlezen in Wassenaar
Di 24 sep 10.00 uur – 12.00 uur Vrijwilligers Spreekuur Wassenaar
Di 24 sep 14.00 uur – 16.00 uur Digitaal spreekuur

Bibliotheek zoekt vrijwilligers uitleen
Onze vrijwilligers zijn onze steun en toeverlaat om de dienstverlening naar onze leden en bezoekers optimaal te houden. Om onze vaste krachten te ondersteunen zijn we op zoek naar vrijwilligers in de uitleen.
In Wassenaar zoeken we voor de donderdagochtend van 9.30 uur tot 13.30 uur versterking.
Heb je zin in een leuke vrijwilligersbaan bij onze gezellige bibliotheek? Neem dan even contact op met Nicole ten Thij (Teamleider Service & Marketing). Telefonisch in Voorschoten 071-5615678 of Wassenaar 070-5113397. Per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


TEDXVEGHEL in Bibliotheek Wassenaar
Op vrijdag 4 oktober a.s. streamt TEDx naar ons toe met het thema CHANGE!
Twee jaar is er aan dit event gewerkt door meer dan 110 vrijwilligers. Een dag die je hopelijk beschouwt als een cadeautje aan jezelf. Negen van de 18 sprekers komen voor jullie ingevlogen. Allen zijn maanden bezig geweest met de Mount Everest: "talk of their lives".
De Nederlandse talks worden gedeeld met de beste en mooiste (universitaire) bibliotheken in Nederland. En onze bibliotheek Wassenaar is daar één van!
Het is een volledig dagprogramma (9.00 uur tot 17.15 uur) met zéér interessante sprekers.
Wil je dit (stream)event bijwonen? Meld je dan aan via onze website.
Het is een gratis event, maar wees sociaal. Als je NIET kunt, meld je bijtijds af zodat we je stoel opnieuw kunnen bezetten.
De koffie en thee in de pauzes krijg je van ons. Wil je gebruik maken van een simpele lunch? Koop dan voor € 10,00 de lunchticket.
Heb je vragen? Stuur dan even een bericht naar Nicole ten Thij, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lezing ‘Niet te breken’ door Sander Aarts in Bibliotheek Wassenaar
Met de juiste mentaliteit kun je alles bereiken! Sanders Aarts, voormalig teamleider bij de Special Forces, vertelt je er alles over op donderdag 19 september in Bibliotheek Wassenaar. Sander is het levende bewijs dat je met de juiste mentaliteit alles kunt bereiken. In zijn boek ‘Niet te breken’ deelt hij de inzichten die hij heeft opgedaan onder de meest extreme omstandigheden. Zo kun je lezen over bizarre belevenissen die je normaal alleen in films ziet en krijg je tegelijkertijd waardevolle, toepasbare lessen voor het dagelijks leven. Of het nu gaat om handelen in stressvolle situaties of hoe je beter kunt reageren op angst, dit boek inspireert je om je prestaties te verbeteren op ieder gebied.
Donderdag 19 september 2019, van 20:00 tot 22:00 | Bibliotheek Wassenaar
Kosten: Leden €11,- / niet-leden €12,-
Kaarten aan de balie of via obvw.nl

Kidscollege Wassenaar: Break in Box
Help het mysterie van Landgoed Welbehagen oplossen!
Er was eens een landgoed: Landgoed Welbehagen. Wat is er gebeurd met het landgoed Welbehagen? Is het verdwenen of bestaat het niet meer? Het enige wat we weten is dat er jaren geleden een heel vreemd feestje heeft plaatsgevonden. We hebben spullen gevonden die op het feest aanwezig waren. Kunnen jullie dit mysterie oplossen?

Een break-in-box is een spel net zoals een escape room, maar dan omgekeerd.

Dinsdag 22 oktober 2019, van 11:00 tot 12:00 uur & 13:00 tot 14:00 uur | Bibliotheek Wassenaar
Kosten: €4,-
Leeftijd vanaf 10 jaar
Kaarten aan de balie of via obvw.nl

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief