maandag 03 oktober 2022

N Nieuws

6 oktober: Film Normal Is Over 1.1 in bibliotheek Wassenaar met Q&A filmmaker Renée Scheltema

GroenLinks Wassenaar biedt samen met Renée Scheltema, de filmmaker van de documentaire Normal Is Over 1.1 een unieke kans om de documentaire in de bibliotheek van Wassenaar te bekijken en na afloop het gesprek aan te gaan met elkaar over de onderwerpen uit de documentaire.Normal Is Over 1.1 is een meeslepende en prachtige documentaire geregisseerd door onderzoeks-tv-journalist Renée Scheltema. Haar bekroonde film gaat over de meest wijze reactie van de mensheid op klimaatverandering, het uitsterven van dier- en plantensoorten, de uitputting van natuurlijke hulpbronnen, inkomensongelijkheid en de macht van de industrie op onze voedselproductie.

Deze unieke documentaire onderzoekt hoe ons economische en financiële systeem al deze kwesties met elkaar verbindt en biedt oplossingen die onmiddellijk kunnen worden geïmplementeerd, van praktische alledaagse oplossingen tot het heroverwegen van de overkoepelende mythen van onze tijd.

Renée gaat op een multinationale reis en ontmoet niet alleen prominente experts, maar ook gewone burgers die zich bezig houden met zaken als biologische landbouw, het verbieden van plastic, het redden van dier- en plantensoorten, ecologische economie, duurzame architectuur, hernieuwbare energie en nog veel meer. Hoewel deze film bedoeld is om kijkers op veel verschillende niveaus uit te dagen, biedt het vooral hoop.

Programma 6 oktober
19.00 uur Inloop bezoekers met gelegenheid tot het kopen van koffie/thee
19.30 uur Start vertoning van de documentaire met aansluitend de mogelijkheid tot het stellen van vragen
21.45 uur Mogelijkheid voor een drankje en verder gesprek
Zondag 6 oktober 2019 19:30 - 21:45 met inloop vanaf 19:00

Bibliotheek Wassenaar, Langstraat 40, 2242 KM Wassenaar

Kaartjes reserveren kan per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of whatsapp +31 6 25076372 en bedragen euro 15,- per kaartje

Kaarten ook verkrijgbaar via www.eventbrite.nl en zoeken op onderwerp Normal Is Over: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-film-normal-is-over-11-73337336949?aff=ebdssbdestsearch