zaterdag 18 januari 2020

A Algemeen

Laatste nieuws over de Kringloop van de stille Kracht

Het leek misschien wat rustiger bij de Stille Kracht, maar niets is minder waar. We are still going strong!

Ook tijdens de verbouwing. Nu het nieuwe dak op onze loods, ondanks het slechte weer, bijna klaar is, worden vervolgens de zijkanten en de voorgevel onder handen genomen. Het is een hele investering, maar geen overbodige luxe! Tot zover is het nu het dak klaar,dat is al een enorme verbetering, wat betreft het aanzicht, en ook de lichtinval binnen is verbeterd. Het werkt veel prettiger, dan met de de vorige donkere dakplaten.

Onze loods is iedere woensdag geopend van 9- tot 15 uur en van 19-tot 21 uur, voor het winkelend publiek en ook kunt u uw spulletjes bij ons inleveren, voor het goede doel! We verheugen ons al op de gezellige decembermaand , nu het 's avonds vroeger donker wordt. De Kerstmarkt van de Stille Kracht wordt gehouden op Zaterdag 7 december a.s. van 10- tot 15 uur.

Vanaf 19 december 2019 zijn we wegens de feestdagen gesloten en op woensdag 8 Januari 2020 gaan de deuren weer open en beginnen we met frisse moed aan het nieuwe jaar, zodat we via onze goede doelen weer veel mensen gelukkig kunnen maken. Op dit moment zijn we druk aan het overleggen over de sponsoring van de Passion en met het steunfonds SMOW om zo maar wat te noemen.

Indien het vrijwilligerswerk bij onze stichting u aanspreekt: Wij zijn opzoek naar dames en heren om ons team uit te breiden.
Wij zoeken mensen voor de schoenen-koffers en de Speelgoedafdeling en alle voorkomende zaken, die op woensdag ons gezellige team willen aanvullen.
We zoeken o.a.een bijrijder op de vrachtwagen, voor het ophalen en bezorgen van spullen in Wassenaar.

Meld u aan op onze site of neem per telefoon contact op.

Voorzitter 0627281008
Secretaris/penningmeester 0623590239
Centraal nummer 0625465595

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief