zaterdag 30 mei 2020

K Kunst & cultuur

Lezers van Wassenaarders 30 oktober met 20% korting naar Swingin in New Orleans in de Warenar

The Legends toveren de Theaters om tot sfeervolle jazzclubs met voorstelling ‘Swingin’ in New Orleans’. Woensdag 30 oktober zijn ze in de Warenar en lezers van Wassenaarders.nl krijgen 20% korting!

In de voorstelling ‘Swingin’ in New Orleans’ reizen The Legends, o.l.v. trompettist en vocalist Michael Varekamp en toetsenist Wiboud Burkens, af naar het zuiden van Amerika. Ze nemen het publiek mee naar het bakermat van de jazz: New Orleans. De stad die bekend stond om zijn streetparades, het bruisende nachtleven en Mardi Gras.

In de eerste helft van de vorige eeuw vierde de jazz hier zijn hoogtijdagen met muzikanten als Louis Armstrong, Louis Prima en Fats Domino. In het diepe zuiden van de VS transformeerden boerenschuren na zonsondergang tot zwoele nachtclubs. Hier zwaaiden blues en jazz de scepter tot het weer licht werd. The Legends toveren het podium om tot een plattelandsnachtclub en nemen je mee terug in de tijd. Het authentieke bluesy stemgeluid en de meesterlijke band brengen een sfeervolle traditie tot leven waarin vreugde en melancholie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De Theatercafé opstelling in Theater Warenar met tafeltjes en stoelen rondom, zorgt deze avond voor extra sfeer in der zaal. U mag uw drankje de zaal in nemen en zelfs een danspasje is mogelijk. Mocht u toch liever zittend genieten, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Theater Warenar | woensdag 30 oktober | 20.15 uur | € 20 aan de deur. Korting: zie hieronder
LET OP!!
Volgers van WASSENAARDERS.NL krijgen 20% KORTING bij het maken van een reservering voor deze voorstelling door te mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Wassenaarders in De Warenar. Kaartje normaal € 20,- nu dus € 16,-! Graag naam, telefoonnummer, e-mail en aantal kaarten vermelden. (NB dit kan niet via de website!)
U krijgt dan een betaallink via de mail en na betaling komen de kaarten per mail bij hen binnen.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief