vrijdag 28 februari 2020

S Sport

Vanaf 1 november: Wintertoeren bij Toerclub De Kampioen

In de wintermaanden november t/m februari fietsen wij gewoon door. Uiteraard met aangepaste wielerkleding en alleen bij verantwoorde weersomstandigheden.
De weekendritten vanuit Wassenaar starten dan pas om 09.30 uur. Onder het motto: een uurtje fietsen, kopje koffie, uurtje terug wordt er tussen de 50 en 70 kilometer afgelegd.

De starttijden van de ritten op dinsdag; woensdag en donderdag vanuit Voorschoten blijven ongewijzigd, maar ook hier wordt de ritlengte aangepast aan de weersomstandigheden en (op woensdag) aan het tijdstip van de invallende schemering.

Wat ooit als experiment is begonnen, is al vele jaren een niet meer weg te denken en zeer populaire aanvulling op de gewone kalender en op het schaatsen, hardlopen, fitness en spinning in de wintermaanden!
Dus ook in de wintermaanden kunt u een keertje vrijblijvend met ons meefietsen. Beleef de mooie routes in de regio, kom op plaatsen waar u nog nooit geweest bent en ervaar de gezelligheid van de club. Wij rijden met groepen van elk niveau en hanteren daarbij het SUST principe: Samen Uit Samen Thuis. U bent van harte welkom !

Meer informatie vindt u op www.tcdekampioen.nl.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief