vrijdag 28 februari 2020

S Sport

WZK Tri-Team kom je overal tegen

De leden van hardloopvereniging WZK Tri-Team hebben de laatste weken weer flink uitgepakt als het gaat om deelname aan evenementen. Te beginnen met de 15 van Wassenaar; op 13 oktober was er een recordaantal Tri-Teamers op het parcours te vinden. Er werden geweldige prestaties neergezet, o.a. door Benjamin Levi, die onder het uur wist te finishen op de 15 km. Daarnaast voorzag Tri-Team als vanouds ook in de bemanning van een verzorgingspost en waren enkele leden actief als pacer op het parcours.

Een week later stond de Indian Summer Trail op het programma, in de uitdagende natuur van Drenthe waar de geschiedenis voelbaar is met de vele hunebedden en waar een aantal Tri-Teamers aan de start stond. Rob van Vegten en Roald van Borselen kwamen uit op de 29 km, uiterst tevreden over hun tocht. Op de 50 km afstand beleefden Mark van de Kaa en Daisy Belt (ultra-debutante), een prachtig maar zwaar avontuur! Lang voor zij waren gestart èn nadat zij gefinished waren was Pieter den Edel aan het lopen om zijn doel, de 120 km te verwezenlijken binnen de 17 uur. Ondanks het moeilijke parcours dat voor een deel in de duisternis moest worden afgelegd, is het hem gelukt!

De volgende dag waren de marathonlopers aan zet in Amsterdam met start en finish in het Olympisch Stadion. Richard de Smit ging voor een tijd onder de 3 uur, en hier is hij in geslaagd (2.57.40) Ook Bas van Staalduinen, die daags ervoor pas een startnummer had bemachtigd (zoals hij wel vaker doet) sleepte er ook een prachtig PR uit van 3.49.06. Daarachter kwam Dimitri Schellings over de meet na een dappere race met een zwaar laatste stuk (3.58.45). Caroline van Weerlee en Tineke Haitsma startten samen met als maar helaas - soms zit het tegen, kon alleen Tineke finishen in 4.17.24
Ook tijdens de Duinentrail in Schoorl op 27 oktober was het WZK Tri-team goed vertegenwoordigd. Aan de start van de verschillende afstanden stonden Daphne Voorham (10 km), Erwin Vermeulen en Sascha van Lansen Koch (17 km) en Jeffrey Burgmeijer (35 km). Het was een zwaar parcours door de prachtige duinen van Schoorl met steile afdalingen en mulle zandpaadjes. Tenslotte is de prestatie van Niels Lodewijk zeker ook vermeldenswaardig; hij liep een puike marathon in Dublin, in een tijd van 3.18.47. Chapeau voor al deze heroïsche prestaties, met of zonder naam genoemd!

Wil je ook goed voorbereid aan de start staan van een wedstrijd, ongeacht de afstand, kom dan gezellig meetrainen bij WZK Tri-Team. Kijk voor meer informatie op www.tri-team.nl en volg ons op social media.

Foto: Trail en Asfalt, bij Tri-Team kan het allemaal!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief