vrijdag 22 januari 2021

K Kunst & cultuur

Geef Adegeest Vleugels : Kerstconcert met Calle Real

Wanneer u alvast in de Kerstsfeer wilt komen zou ik zeker aanraden om dit concert te bezoeken op zondag 8 december om 14:30 uur in Woonzorgcentrum Adegeest. Calle Real is de naam van het Nederlands-Spaanse flamenco koor, gespecialiseerd in de muziek van het westen van Andalusië.

Het koor, in 1999 opgericht door Frans Nottrot onderhoudt een speciale band met Alosno. Dit Zuid-Spaanse dorp, dat een grote contributie aan de flamenco heeft geleverd, wordt ook wel “La cuna del Fandango” genoemd. Calle Real heeft zich verdiept in dit eeuwenoude erfgoed en beschouwt het nog altijd als haar grote inspiratiebron. Calle Real bestaat uit 9 zangeressen die begeleid worden door een ensemble van drie flamencogitaristen. Een optreden van Calle Real is als een muzikale reis langs de dorpen en steden van Andalusië: feestelijk en verrassend, soms hard en meeslepend.

Adres: Bachlaan 21, 2252 NB Voorschoten. Inloop 14:00 uur Aanvang 14.30 uur. Einde 16.30 uur.

Toegangskaart, inclusief het programma en exclusief pauzedrankje, is verkrijgbaar aan de deur van Adegeest vanaf 14.00 uur en kost € 10,00.Vrije zit.

Programmawijzigingen voorbehouden. De voorstelling is voor iedereen toegankelijk.