Geluksengeltje Blauw-Zwart al weken op vakantie

27 november 20192 minute read

Met, na 9 wedstrijden 1 overwinning en 2 gelijk spelen zijn er slechts 5 punten gehaald. Een doelsaldo van 11 vóór en 24 tegen is bepaald geen goede start van het seizoen.

Gezien deze stand is er reden voor enige zorg. De technische staf probeert de juiste strijdwijze te vinden. De spelers werken keihard, maar het moet ook een beetje meezitten!
Afgelopen zaterdag begon VVSB, met veel lengte in de ploeg, gelijk het team van Blauw Zwart Lagerberg Verhuisgroep onder druk te zetten. Keeper Mike van Zonneveld, moest een aantal keren vol aan de bak, wat hem goed afging.

Blauw-Zwart kreeg in de 20e minuut een corner te nemen, maar die leverde niets op. Even later, na een verkeerd beoordeelde ingooi en een rommelige situatie kwam de bal voor de goal van de Blauwen en wist VVSB in de 29e minuut 0-1 te maken.

Na de rust een fel aanvallend Blauw-Zwart, maar behalve een kopbal op de kruising van Dunke Lagerberg kwamen er geen echte grote kansen. In tegendeel! De aanvallers van VVSB kregen hierdoor meer ruimte en dat leverde in de 78e minuut uit een mooie vrije trap de 0-2 op.

A.s. zaterdag uit naar koploper TAVV in Ter Aar. Laten we hopen dat ons geluksengeltje dan terug is van vakantie.