woensdag 01 april 2020

S Sport

Blauw-Zwart JO17-2 verslaat kampioenskandidaat

Na een aantal nederlagen trad Blauw-Zwart JO17-2 afgelopen zaterdag aan tegen Oliveo JO17-3 op het mooie hoofdveld van Blauw-Zwart. Het team bestaat een groep enthousiaste jongens onder leiding van Eric en Arno. Helaas heeft het team geen 11 spelers en ook vandaag was weer een aantal invallers nodig (jongens, bedankt!).

Na twee minuten stonden de Blauw-Zwarters al op een 0-1 achterstand en wetende dat Oliveo pas 6 tegengoals had, voorspelde dat niet veel goeds. De jongens herpakte zich echter met fris positiespel en toen het rustsignaal ging stonden ze 3-1 voor. Wat een weelde en ook wat een blijdschap op de mooi verbouwde tribune.

In de pauze was de thee blijkbaar niet goed gevallen want de tweede helft was koud bezig of het stond alweer 3-2. Blauw-Zwart bleef aanvallen, maar was ongelukkig in de afronding. Het risico van een counter en de 3-3 lag op de loer....

De bevrijdende 4-2 viel dan toch nog en Oliveo was gebroken. Het veld werd steeds natter en de slidings steeds fraaier. De uitslag werd uiteindelijk 6-2. Na de wedstrijd door de regen en hagel heen snel naar de kleedkamer voor een warme douche. Het was een topwedstrijd en nu de winterstop in. Tot volgend jaar!

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief