woensdag 01 april 2020

S Sport

Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging laat winst glippen

Beide teams streefden in deze wedstrijd naar de koppositie in hun poule. Daar zou dus in deze clash duidelijkheid over moeten komen. En WVV begon heel goed. Zij zetten Merenwijk meteen vast met een ruime voorsprong. Dat leidde naar de winst in set één met 17-25. 

Ook in de tweede set leek het die kant op te gaan. Maar Merenwijk leverde meer strijd. Gelijke standen leidden naar 23-23. Ja en dan die geluksfactor. Het scheelde dus niet veel, maar WVV greep er toch naast met 25-23. Set drie was WVV alerter en speelde als in de eerste set met verve. Hoewel Merenwijk veel tegenstand leverde was het toch WVV die het meeste recht had op de setwinst: 19-25. Alle kans voor de WVV mixers om de winst in deze wedstrijd naar zich toe te trekken. Die kant ging het ook op. En weer werd het 23-23. Ja en u snapt het al. Weer trok Merenwijk aan het langste eind: 25-23. Een gelijkspel derhalve. En toch was er het gevoel dat WVV had kunnen winnen. In ieder geval belooft dit veel voor het volgend jaar.

De stand in deze poule is: 1. Merenwijk met 17 uit 7 en 2. WVV 1 16 uit 7.

WVV begint het nieuwe jaar goed met het traditionele Olieballentoernooi. We beginnen om half zeven met wedstrijdjes voor de jeugd. Daarna volgen de senioren vanaf zeven tot negen uur. Afsluitend is er de nieuwjaarsborrel met een toespraak van de voorzitter.
Het toernooi is er voor de leden met hun familie en vrienden. Maar ook u kunt meedoen met dit toernooi. Kom naar Sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1.
En wilt u in het nieuwe jaar komen volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Kom dan langs op de trainingsavond op de woensdag van 20.15 tot 21.45 uur. Volleyballen is goed voor lichaam en geest. Info bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06 - 24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens.

Merenwijk Mix 1 – WVV Mix 1.
Uitslag 2-2.

Tekst: Ger van Weerlee

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief