Skip to content

Start to Run bij Loopgroep de Wassenaarse Slag

11 januari 202057 second read

In het voorjaar zin om wat meer te gaan bewegen? Altijd al willen hardlopen maar nooit de eerste stap gezet? Op 4 februari 2020 gaan we van start met de beginnerscursus met een nieuwe groep van enthousiaste hardlopers.

In samenwerking met Yakult Start to Run biedt Loopgroep de Wassenaarse Slag een cursus aan speciaal voor beginnende hardlopers. Het trainingsprogramma duurt 7 weken en in de laatste week ben je klaar voor de Start to Finish loop: 25 minuten non-stop hardlopen. Al is het misschien moeilijk te geloven maar dit is voor iedereen haalbaar!
Met deze hardloopcursus voor beginners leer je van een gediplomeerde trainer op een verantwoorde manier hardlopen met aandacht voor techniek, voeding en speciale oefeningen. Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer informatie. De cursus begint op dinsdag 4 februari 2020. We trainen op dinsdag- en donderdagavond en beginnen om 19.15 uur.

Kijk ook eens op www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl voor meer informatie over onze hardloopgroep.

Heb je nog twijfels of specifieke vragen? Kom dan naar de gratis proeftraining op dinsdag 28 januari 2020 om 19.15 uur. Dus trek je sportkleren aan en kom langs. Aanmelden is niet nodig en we vertrekken vanaf de kantine van voetbalvereniging Blauw Zwart.

 

Tags

HardlopenLoopgroep de Wassenaarse SlagStarttoRunWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top