Skip to content

Chateau Chantant in Kasteel De Wittenburg

21 februari 20202 minute read

Altijd al culinair willen dineren in een sprookjesachtige setting? Onder het genot van live muziek en entertainment van hoogstaande kwaliteit?

In 2020 komt Kasteel de Wittenburg met een nieuwe concertreeks in samenwerking met Wentink Forno & Partners. Geniet van een avondvullend programma waarbij het u aan niets zal ontbreken. Wij serveren u een culinair 3-gangen diner bereid door Chef-kok Roy van Geel. Alle dranken die wij deze avond serveren zijn bij het arrangement inbegrepen.

Cast:
– Ricky Brown
Met zijn deelname aan X-Factor speelde hij zich in de kijker van LA The Voices met wie hij zes albums maakte, Carré uitverkocht, meerdere gouden platen heeft gekregen en zelfs werd bekroond met een platina plaat. Tevens is hij in 2019 viraal gegaan met een spontaan optreden tijdens het concert van Michael Bublé in de Ziggo Dome.

– Joke de Kruijf
Zowel in het binnen- als buitenland speelde zij in grote musicals waaronder The Phanton of the Opera, Les Misérables, en Cats. Ook was zij te zien in Nederlandstalige musicalproducties zoals Willeke de Musical waarin zij de titelrol vertolkte en in de oer-Hollandse musical Op Hoop van Zegen.

– Stanley Burleson
Eén van Nederlands bekendste musicalacteurs speelde o.a. rollen in Cats, Les Misérables, Beauty and the Beast, Musicals in Concert en de Addams Family. Hij verzorgde de choreografie voor tientallen musicalproducties en meerdere televisieprogramma’s van o.a. Karin Bloemen en de John Kraijkamp Musical Awards Gala.

Dresscode:
De dresscode voor deze avond is feestelijk.

Tafelindeling:
U zult geplaats worden aan een ronde tafel voor 8 of 10 personen. Mocht u met een gezelschap van 8 tot 10 personen komen, dan bent u verzekerd van een eigen tafel. Daarnaast kunnen wij u garanderen dat u met een gezelschap van minder dan 8 personen altijd bij elkaar zult zitten, maar dat uw tafel wordt aangevuld met een ander gezelschap.

Het arrangement
€ 89,50 inclusief 3-gangen diner en dranken uit het assortiment Binnenlands gedestilleerd voor niet leden

€ 67,50 inclusief 3-gangen diner en dranken uit het assortiment Binnenlands gedestilleerd voor leden. Allen te reserveren via Kasteel de Wittenburg zelf.

Kaarten kunt u hier kopen.

Groepen:
Wilt u deze avond reserveren met een groep groter dan 10 personen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden via:

E-mail: concerten@wittenburg.nl

Telefoon: 070 – 515 15 00

Tags

ChateauChantantCulinairEntertainmentKasteel de WittenburgLive muziekWassenaar
Gerelateerde artikelen
Autoinbrekers Aangehouden In Wassenaar-Noord
Back To Top