Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: gemeente Wassenaar

Wethouder onderstreept belang samenwerking bij verkeersprojecten

4 maart 20202 minute read

De werkzaamheden aan de Prinsenweg verlopen voorspoedig. Met het aanbrengen van het asfalt is de eerste fase afgerond. Dat betekent dat de Prinsenweg weer toegankelijk is voor automobilisten, fietsers en het openbaar vervoer. De tijdelijke omleidingen via de Jagerslaan, het Burchtplein, de Jonkerlaan en de Hoflaan e.o. zijn opgeheven. Vanwege werkzaamheden in de parkeervakken en voetpaden, geldt nog wel een snelheidsbeperking. Deze werkzaamheden duren tot en met vrijdag 27 maart.

Samen met de buurt
De Prinsenweg vormt een belangrijke schakel voor het Wassenaars verkeer. Om vooraf de consequenties van de werkzaamheden goed in beeld te krijgen, is er nauw overleg gevoerd met omwonenden en betrokkenen. Dit heeft bijgedragen aan het begrip voor de werkzaamheden en tijdelijke overlast.

Wethouder Caroline Klaver – Bouman (Economie en Verkeer): “De wegen van Wassenaar worden intensief gebruikt. Werkzaamheden zoals aan de Prinsenweg hebben grote impact op de bewoners en doorgaand verkeer. Uiteraard doen wij onze uiterste best om de overlast hiervan te beperken. Maar wij hebben ook geleerd dat we dat niet alleen kunnen. Door de goede samenwerking en inbreng van de bewoners en andere betrokkenen, is de overlast tot een minimum beperkt gebleven. Ook in onze volgende verkeersprojecten zullen wij deze samenwerking opzoeken.”

Actuele informatie over werkzaamheden aan het wegennet worden gepubliceerd op www.wassenaar.nl.

Bijschrift foto: Vlnr de heer Stan Goense namens de Schouwweg met wethouder Caroline Klaver-Bouman en projectleider Duijndam.

Tags

OmwonendenPrinsenwegSamenwerkingVerkeersprojectenWassenaarWethouder
Back To Top