Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

De Wassenaarse Volleybal Vereniging zoekt nieuwe jeugdleden

7 maart 20202 minute read

WVV is hoopvol gestemd omtrent een succesvolle doorstart naar het volgende volleybalseizoen van de jeugdafdeling. Het zou daarbij een stuk helpen indien er nog een aantal jongens en meiden in de leeftijd van 10 tot 15 jaar extra lid zouden worden. Wij zijn dus nog op zoek naar een aantal jeugdleden die graag willen sporten en dan in het bijzonder volleyballen.

Vooral het gezellig en sportief bezig zijn zal een aanwinst voor je zijn in je wekelijks doen en laten en hoe meer zielen hoe meer vreugd. Goed om energie op te doen maar eveneens om je energie kwijt te raken. Wij trainen op de woensdagavond, van 18:30 uur tot 20:00 uur. Vooralsnog trainen we om elkaar te leren kennen en het volleyballen onder de knie te krijgen. Als het dan meezit kan bij de start van het nieuwe seizoen 2020-2021 wellicht meegedaan worden aan de reguliere jeugdvolleybalcompetitie van de Nevobo. 

Zowel de trainingen als de thuiswedstrijden van WVV spelen zich af in sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1 te Wassenaar.

Dus, ken jij of ben jij iemand die graag zou willen volleyballen en tussen de 10 en 15 jaar dan is er nu een uitgelezen mogelijkheid. Want om te kijken of volleybal iets voor jou is mag de eerste 4 opeenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meedoen. Kom dus op een woensdagavond tussen 18:30 uur en 20:00 uur naar de sporthal en vergeet niet je sport out-fit mee te nemen want je kan direct meedoen. De training vindt plaats onder leiding van een deskundige trainster die uiteraard naast de volleybal kennis eveneens in het bezit is van een VOG verklaring.

Vooraf aanmelden is niet noodzakelijk maar is wel fijn. Stuur daarvoor even een e-mailtje naar onze secretaris Jeanne Taal via secretaris@wvv-wassenaar.nl of bel haar op 06-24848258.

De Mix 2 senioren van WVV spelen vrijdag a.s. hun eerst volgende wedstrijd en wel tegen VCS mix 2 om 20:30 uur in Sassenheim. Een belangrijke wedstrijd want een goede uitslag zal ze een stevige en mooie 3e plek op de ranglijst opleveren.

Voor alle vragen over WVV kan je ook terecht op onze website www.wvv-wassenaar.nl.

 

Tags

JeugdledenVolleybalWassenaarWVVWvv Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top