Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Pixabay/Leo2014

Nieuwe toename besmettingen in Wassenaar

26 maart 202043 second read

Het aantal officiële besmettingen in Wassenaar is opnieuw toegenomen. Sinds vandaag is sprake van (omgerekend) zes inwoners waarvan is bevestigd dat ze besmet zijn met het coronavirus. 

Sinds afgelopen zaterdag stond dit officiële aantal op omgerekend vijf personen. Het RIVM geeft het aantal besmettingen weer met een percentage per 100.000 inwoners. Wassenaarders.nl hanteert bij voorkeur absolute getallen. 

In onze regio is tevens sprake van een toename. In Voorschoten is nu ook sprake van officieel 6 besmettingen. De gemeente Den Haag telt nu officieel 103 besmettingen. Dat waren er gisteren nog 81. De gemeente Katwijk telt nu tien officiële besmettingen. In Leidschendam-Voorburg zijn nu 17 besmettingen bevestigd terwijl in Leiden nu sprake is van 28 bevestigde besmettingen. 

De redactie van Wassenaarders.nl herhaalt graag dat het aantal werkelijke besmettingen hoger zal zijn vanwege ondermeer te weinig testmateriaal. Lees hier meer over het coronavirus (in Wassenaar).

 

Tags

BesmettingenCoronaCoronavirusRegioWassenaar
Back To Top