Skip to content

De Blauw-Zwart Kabouters hebben er weer zin in

20 mei 202035 second read

De Kabouters van Blauw-Zwart zijn al weer twee weken aan het trainen, uiteraard volgens de door de overheid opgestelde regels. Onder leiding van Boudewijn de Geer en Frank van Deursen vliegen de vonken er weer van af bij de jongste Blauw-Zwartertjes. 

Vorige week woensdag werd er weer aan de techniek gewerkt en speelden ze partijtjes van 3 tegen 3, in de nieuwe shirtjes geschonken door “Wolters strafrechtadvocaten”.

Er trainen weer enkele nieuwe spelers/speelsters die volgend seizoen lid willen worden als gast-kabouter mee.
Iedereen, jongen of meisje, die graag eens een paar keer wil meetrainen om te kijken of zij voetballen bij Blauw-Zwart leuk vinden kunnen zich aanmelden bij Boudewijn de Geer via een e-mail naar voetbalschooldegeer@hotmail.com

Tags

Blauw-ZwartJeugdKaboutersVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top