Ga naar hoofdinhoud

JO10-1 is klaar voor het nieuwe seizoen

11 september 202052 second read

Na wat oefenwedstrijden in de zomervakantie en bijna alle weken doortrainen was het zaterdag 5 september weer tijd voor de eerste officiële wedstrijd tegen RCL. Al snel kwam het eerste doelpunt voor de Blauwen. Alleen zo snel we voorstonden, zo snel stond het weer gelijk. RCL wist zelfs nog een keer te scoren. De 2-2 volgende en daarna kwam er een doelpuntenregen, met rust stond het 6-3. De tweede helft kon RCL niet meer scoren en de eindstand werd 12-3, eerste wedstrijd in the pocket!

Trainers Jasperse & Genemans: “Ondanks een wat rommelige wedstrijd hebben de jongens mooie goals gemaakt en aan de inzet van de jongens is niks op aan te merken. Tijdens aankomende trainingen werken aan ‘het overzicht’ en dan volgende wedstrijd weer met winst terug naar Wassenaar.”

Afonso, Collin, Joey, Miguel, Milan, Sjoerd, Stijn en Timo hebben zin in de wedstrijden die komen gaan. Kom een keer langs als je ze wilt zien spelen. Eerste thuiswedstrijd is 19 september om 10.00 uur, dit beloofd een spannende wedstrijd te worden tegen Katwijk. Tot dan!

Tags

Blauw-ZwartJeugdJO10-1VoetbalWassenaar
Back To Top