Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: RijnlandRoute

Rhijnhofweg/Voorschoterweg 24/25 september afgesloten bij A44 viaduct

22 september 202036 second read

Op donderdag 24 en vrijdag 25 september voeren we asfalteringswerkzaamheden uit op de Rhijnhofweg en de Voorschoterweg ter hoogte van het A44 viaduct. Beide wegen zijn ter hoogte van het viaduct afgesloten voor doorgaand verkeer. Alle panden blijven bereikbaar. De nood- en hulpdiensten zijn geïnformeerd over deze werkzaamheden en rijden een aangepaste route.

Asfalteren Voorschoterweg
Op dit moment is de weg op deze locatie versmald. Doordat het nieuwe viaduct noordelijker is komen te liggen, ligt de wegversmalling nu deels in de schaduw. De wegversmalling wordt verwijderd om de verkeersveiligheid op de Voorschoterweg te verbeteren. Ook worden de betonplaten en tijdelijke bestrating vervangen door de definitieve bestrating.

Asfalteren Rhijnhofweg
Via de Haagse Schouwweg en de Torenvlietbrug kunt u de andere kant van de Rhijnhofweg bereiken.

Tags

AfsluitingRijnlandRouteWerkzaamheden
Back To Top