Skip to content
Fotocredit: Marjanne van der Velde

De Wassenaarse Volleybal Vereniging zoekt een trainer!

2 oktober 20202 minute read

De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) werd kort geleden onverwachts geconfronteerd met het besluit van de trainer van de senioren om, vanwege persoonlijke redenen, met onmiddellijke ingang te stoppen met het geven van training. WVV is dus dringend op zoek naar iemand die redelijke kennis van en ervaring in het volleybalspel heeft en gemotiveerd is om training te geven aan onze gevarieerde groep van enthousiaste senioren.

De trainingen worden gegeven vanaf de eerste woensdag na de zomerschoolvakantie tot en met de laatste woensdag in april het jaar daarop. Tijdens de schoolvakanties zijn er geen trainingen. Alle trainingen van WVV vinden plaats op de woensdagavond in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Voor de senioren is dat van 20.15 uur tot 21.45 uur. Momenteel bestaat de trainingsgroep uit ongeveer 15-20 leden. Zij spelen in de (recreatie)competitie (1 herenteam en 2 mixteams). Dit aantal wordt aangevuld met een vijftal leden die louter en alleen komen trainen.

Het herenteam speelt, na enkele seizoenen toppoule, momenteel in poule A van de Regio West, Haaglanden. De twee mixteams werden beide twee seizoenen geleden kampioen in hun poule en konden afgelopen seizoen na promoveren goed meekomen in de hogere poule. Nu respectievelijk poule A en poule B in de Regio West, Rijnland. De leeftijden van actieve senioren (m/v) varieren van eind 20 tot 70+. Een van de heren, uit het Herenteam, is beschikbaar als assistent-trainer voor de spelers van het herenteam.

Onze huidige trainers zijn momenteel bij WVV actief op basis van een vrijwilligersovereenkomst en ontvangen daarvoor een vergoeding binnen de belastingvrije vrijwilligersvergoeding. De trainster die onze jeugd (10-15 jaar) momenteel traint zou graag een stapje terugdoen. Dus indien je tevens op de woensdag tussen 18.30 en 20.00 uur beschikbaar bent voor het geven van training aan de jeugd en in het bezit bent van een VOG kan het aantal te geven trainingsuren worden uitgebreid. De huidige trainster wil je, indien gewenst, behulpzaam zijn bij het geven van de training.

Natuurlijk zijn wij bereid om vragen te beantwoorden. Je kunt ze stellen aan onze secretaris Jeanne Taal-Ubachs via 06-24848258 of secretaris@wvv-wassenaar.nl. Wij hopen op korte termijn een positieve reactie te mogen ontvangen.

 

Tags

TrainerVacatureVolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top