Ga naar hoofdinhoud

ALV en bestuurswisseling bij GroenLinks Wassenaar

7 oktober 20202 minute read

Afgelopen donderdag 1 oktober was de Algemene Ledenvergadering van GroenLinks Wassenaar. Met inachtneming van 1,5 meter afstand en mogelijkheid om de vergadering digitaal thuis te volgen heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden.

Onze zeer gewaarde afdelingsvoorzitter, Norga Simons gaat nu echt van haar gepensioneerde leven genieten. De zittende bestuursleden zullen op toerbeurt het voorzitterschap op zich nemen totdat we een nieuwe voorzitter hebben.  Daarnaast geeft bestuurslid en penningmeester Susanne van Eps-Habibe het stokje over aan nieuw bestuurslid en penningmeester Sonja Hibbert.

GroenLinks Wassenaar is blij met de komst van Sonja Hibbert en wensen haar veel succes in deze bijzondere “corona” tijd. De website van GroenLinks Wassenaar is ook vernieuwd en graag nodigen we u uit om een bezoekje te brengen zodat u weet wie de gezichten achter GroenLinks Wassenaar zijn en om onze activiteiten te volgen.

Tenslotte GroenLinks Wassenaar zoekt nieuw bloed voor het bestuur en de komende campagne activiteiten voor de landelijke verkiezingen. Nieuw bloed verfrist en inspireert. Daarom roepen we iedereen op die sympathiseert met GroenLinks en grote waarde hecht aan een groene omgeving en een sociaal milieu om met ons mee te denken en mee te doen. Mensen die zich willen inzetten voor een groene en duurzame omgeving. GroenLinks Wassenaar is een serieuze partij die politiek bedrijft vanuit het hart en vanuit het hoofd en een hekel heeft aan een politiek vanuit de onderbuik – liever komen wij met argumenten waar niemand om heen kan.

Ziet u het zitten om met ons in zee te gaan? Of wilt u het er eens met ons over hebben? U kunt zich aanmelden bij onze secretaris Suzan Tirion-van der Goes: e-mail adres suzanglwassenaar@gmail.com

bestuurmrt2019metGLlogo

Foto v.l.n.r : Susanne van Eps-Habibe, Suzan Tirion-van der Goes, Eefje van Sloten-Bronsveld en Norga Simons

 

Tags

GemeenteraadGroenLinksIngezondenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top