Ga naar hoofdinhoud

Ben jij een supporter van schoon? Maak kans op een opschoonpakket

19 oktober 202033 second read

Ben jij de persoon die zwerfafval niet laat zwerven? Ga jij voor een schone buurt en loop je regelmatig een opschoonrondje of heb je het voornemen om dit te gaan doen? Let dan op! Binnenkort verloten we namelijk 10 opschoonpakketten.

Wat zit erin? Het opschoonpakket bestaat uit een Ik ben supporter van schoon-shopper, twee rollen afvalzakken, een zwerfafvalgrijper en een ring om de afvalzak in te klemmen. Wil jij in aanmerking komen voor een opschoonpakket?

Stuur vóór 25 oktober een mail aan gemeente@wassenaar.nl met als onderwerp Cleanup Wassenaar. Vermeld in de mail de reden waarom jij graag een opschoonpakket wil ontvangen. Na 25 oktober nemen wij, per e-mail, contact op met de winnaars.

Tags

Cleanup WassenaarGemeenteSupporter van SchoonVerlotingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top