Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Marjanne van der Velde

Sponsor ‘Passa (Europe) bv’ doneert fraaie sporttas aan leden WVV

9 november 20202 minute read

Vorige week woensdagavond na de training werden de eerste 19 jeugdleden als eerste binnen de Wassenaarse Volleybal Vereniging verrast met een prachtige gesponsorde sporttas om hun volleybalsport out-fit in mee te nemen. Helaas kon ons lid Jim Wang, de man die achter het sponsorende bedrijf ‘Passa (Europe) bv’ schuilgaat wegens de coronaperikelen niet aanwezig zijn. Hij had graag zelf de sporttassen uitgereikt. Jim is sinds vorig seizoen een gewaardeerd lid en sympathieke wedstrijdspeler van het WVV mix 2 team.

Jim al snel ingeburgerd binnen de WVV gelederen stond gevraagd al snel open om de leden van WVV met iets nuttig te verrassen. In overleg met het bestuur is vervolgens gekozen voor een sporttas met een prettig formaat. Voor de herkenbaarheid is daarbij naast het logo van het bedrijf besloten om de sporttas tevens te voorzien van het WVV logo. De glunderende gezichten van de jeugdleden bij de ontvangst van de sporttas gaf duidelijk aan dat raak geschoten is. Dat zij derhalve Jim bedanken voor deze bijzonder leuke geste en dat dit door hen allen super gewaardeerd word. Uiteraard liggen er ook voor de seniorleden sporttassen gereed om uit te delen. De huidige coronaregels gooien jammer genoeg momenteel roet in het eten. Er zijn dan wel, met inachtneming van de strenge corona-regels, enkele seniorleden in de sporthal actief maar er wordt met verder uitdelen van de gesponsorde tassen gewacht tot het moment dat er grotere groepen de sporthal mogen bezoeken. Hopelijk dat dan ook Jim aanwezig kan zijn.

Zoals in de eerste regel aangegeven mag de jeugd tot 18 jaar, met in acht name van de coronaregels, ‘gewoon’ de volleybaltrainingen bezoeken. Dus mocht jij zelf ook zin hebben om sportief bezig te zijn kom op de woensdagavond naar sporthal De Schulpwei aan de Dr. Mansveltkade 1. Als je dan thuis je sport out-fit al aantrekt kan je gelijk meedoen. Nieuwe leden mogen de eerste vier achtereenvolgende trainingen geheel vrijblijvend meedoen en wij rekenen geen inschrijfgeld. Zo kan je op een eenvoudige en goedkope manier zien of volleybal wat voor jou is. Dus kom, we beginnen om 18:30 uur. Bel voor nadere info met onze secretaris Jeanne Taal, tel. 06 – 24848258, raadpleeg www.wvv-wassenaar.nl of kijk op Facebook dan wel Instagram.

Tags

sponsoringVolleybalWassenaarWVV
Back To Top