Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Dickens Festival

Dickens Festival Online op 19 december – Kerstspecial 2020 (met video)

17 december 20202 minute read

Iedereen kent het Dickens Festival met stalletjes met soep, stamppotjes, poffertjes, chocolademelk en glühwein, gevolgd door de voorstelling in de Dorpskerk. Dit jaar is er echter een film gemaakt met 14 jeugdige acteurs uit Wassenaar en Voorschoten, die het verhaal van de gierigaard Scrooge spelen uit Christmas Carols van Charles Dickens. Uiteraard doen het ASH Community Choir en muziekvereniging Excelsior traditiegetrouw mee. Dans wordt verzorgd door de jongeren van Pointeworks Dance School.

De film gaat op zaterdag 19 december om 19:30 uur online in première. Vanwege de huidige overheidsmaatregelen in verband met corona wordt de Kerstspecial alleen nog online vertoond. U kunt de film dus thuis kijken op de avond zelf of later wanneer het u uitkomt!

Kaartjes voor de digitale voorstellingen kunt u online bestellen of kopen bij Boekhandel De Kler in de Langstraat en bij het Kerkelijk Bureau PKN in de Schoolstraat 4.***

In deze bijzondere Kerstspecial wordt geheel in Dickens stijl het verhaal verteld van Scrooge middels filmscènes op locatie. Een unieke coproductie, welke corona-proof is gemaakt en opgenomen. Met grote dank aan de ondernemers en instellingen die hun medewerking verleenden bij de totstandkoming van dit project.

Verhalen vertellen, muziek en samenzijn: dat hoort bij Kerst. In deze rare tijd heeft het creatief team van het Dickens Festival Wassenaar toch iets moois georganiseerd voor dorpsgenoten om ‘samen Kerst te vieren’

***Met ieder type kaartje kan je de Kerstspecial later terugzien online

Alvast een voorproefje:

{youtube}/6auCITxgmkE{/youtube}

Tags

Dickens FestivalDorpsfilmKerstspecial 2020OnlineWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top