Ga naar hoofdinhoud
Fotocredit: Dickens Festival Wassenaar

Première van de film Dickens Festival 2020 (met video)

17 december 20202 minute read

Nog een paar nachtjes slapen en dan is de première van de film Dickens Festival 2020. Op zaterdag 19 december om 19.30 uur kunt u een uur lang gaan genieten van ontroerende kerstmuziek, vrolijke jongeren en prachtige liedjes. Lekker op de bank met een beker chocolademelk en een sneetje kerststol met boter genieten van sfeerbeelden, die u ongetwijfeld zult herkennen. Even niet aan corona denken, maar de kerstsfeer beleven zoals die vroeger was en waarvan we hopen dat die spoedig zal terugkeren na onze gezamenlijke overwinning op het coronavirus.

De burgemeester en de dominee (zie onder) hebben zelfs in speciale promofilmpjes verteld hoe belangrijk deze film is voor de saamhorigheid en de aandacht voor elkaar. 

Nicolette Senf, de regisseuse is enthousiast over de film. Het was door de beperkende coronamaatregelen heel moeilijk om alles voor elkaar te krijgen, maar het gaat lukken. Dankzij hele enthousiaste kinderen, de gedreven muziekvereniging Excelsior en de enorme inzet van Liat Alkan, dirigente van het ASH koor van de Amerikaanse School, en haar koorleden. Voor het eerst doet ook de dansgroep Pointeworks mee.

Door de strenge coronamaatregelen die afgelopen dinsdag zijn afgekondigd door de Minister-President is het niet mogelijk de film te gaan bekijken in de Kievietkerk, de Messiaskerk, de Dorpskerk en de Warenar. U kunt de film uitsluitend online bekijken. Dat is jammer, maar aan de andere kant kunt u rustig thuis bij de kerstboom van de film genieten.

Een kaartje kunt u kopen op www.eventbrite.nl Wij wensen u alvast heel veel kijkplezier.

Bekijk de promo met dominee De Klerk

{youtube}/S1VySE73pHs{/youtube}

Tags

Dickens FestivalKerstspecial 2020OnlineWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top