zondag 28 februari 2021

S Sport

Heren Wassenaarse Volleybal Vereniging op volle sterkte

Inderdaad het WVV herenteam met Alex, Erik (aanvoerder), Frank, Hans, Kilian, Mathieu, Philippe, Timo en Yiannis, trad op volle sterkte aan voor de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar.

Tegenstander was Volley2B 2. Er moesten de broodnodige punten worden gescoord om van de laatste plaats af te komen. En dat leek te lukken hoewel WVV aarzelend van start ging. Door het inbrengen van Kilian kwam de kentering. Van 7-15 gingen de heren naar 15-17. Volley2B zag echter het gevaar en zette een tandje bij. En dat leidde naar een setwinst met 22-25 voor Volley 2B 2.

In de tweede set zagen we een heel andere wedstrijd. Vanaf het begin gaven de WVV Heren gas. Scorend met goede aanvallen stond het al gauw 13-7. Ondanks twee time outs kon Volley 2B niet voorkomen dat WVV doorstoomde naar de setwinst met 25-22. Prima gespeeld derhalve.

Zo doorgaan dus. En dat lukte bijna in set drie. Tot 9-9 ging het gelijk op. Daarna bouwden de Volley heren een voorsprong op. Maar bij 22-22 stond het, na opnieuw twee time outs van Volley, weer gelijk. Nu moest het gebeuren voor WVV. Het werd zelfs nog 23-23. Nog twee punten en ook deze set was binnen voor WVV. Maar de aanval haperde en Volley 2 B kon die overnemen. Met één aanval en een frommelbal haalde zij set drie binnen: 23-25.

Dan maar met set vier naar 2-2? Maar dat zat er helaas niet in. Via 9-13 en 13-22 was de koek bij WVV op: 17-25 voor Volley 2B. Een 1-3 nederlaag voor de WVV Heren. Er had meer in gezeten in deze wedstrijd. Opgemerkt zij nog, dat de heren van Volley 2B zich uiterst onsportief gedroegen. Dat kan ook anders want het is maar een spelletje!!

Programma: 
Maandag 27 januari Merenwijk Mix 1 tegen WVV Mix 1.

U heeft uw goede voornemens nog niet waargemaakt? Ga sporten en kom volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. De training is op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1. Kom langs met uw sportkleding en train meteen mee met de sportiefste volleyballers/sters uit de regio!! De eerste vier achtereenvolgende trainingen mag je geheel vrijblijvend meedoen. Nadere info bij secretaris Jeanne Taal, tel. 06 24848258 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot ziens.

WVV Heren 1 – Volley2B 2.
Uitslag 1-3.