zondag 02 oktober 2022

R Rubrieken

Blauw-Zwart sponsor van de maand: Visiefit

Voor de sponsor van de maand februari is Carl Verburg met een heerlijke taart, aangeboden door Bakker Niek Kaptein, op bezoek geweest bij Paul Hofman van Visiefit. Hij steunt met zijn bedrijf Blauw-Zwart.

Carl: Vertel eens wat over Visiefit en jouw rol binnen deze organisatie

Paul: Visiefit is een fysiotherapiepraktijk en daarnaast is er ook een mogelijkheid voor fitness, fysiotherapie maar ook manuele therapie en dry-needling, bedrijfsfysiotherapie. Ik ben zelf de praktijkeigenaar en hou mij meer bezig met het deel bedrijfsfysiotherapie

Carl: Hoe ze je de toekomst van Visiefit?
Paul: We hebben de praktijk volledig verbouwd en klaar gemaakt voor de toekomst. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Wij hebben een moderne trainingszaal. Naast de fitness gebruiken de patiënten die zaal ook om te revalideren.

Carl: Even over Blauw-Zwart. Waar moeten de Blau-Zwarters jou en Visiefit van kennen?
Paul: We hebben voor Blauw-Zwarters een gratis inloopuur op Blauw-Zwart bij de kleedkamers onder de tribune, op donderdagavond van 18.00 tot 19.00 uur, of anders van ons lidmaatschap van de Business Club of van de fysiotherapie van de selectie.
Mijn zoon Kevin heeft vooral in de jeugd van Blauw-Zwart gespeeld.

Carl: Wat heb je met sport in het algemeen en Blauw-Zwart in het bijzonder?
Paul: Ik heb zelf vroeger ook gevoetbald, maar via de zwemles van vroeger terecht gekomen in het waterpolo, alwaar ik het heb geschopt tot de hoofdklasse bij HZMPC in Den Haag, Via mijn zoon ben ik lid geworden van de Business Club, nu al 25 jaar! Vanaf toen zijn wij eigenlijk gelijk begonnen met de fysiotherapiebegeleiding voor de selectie bij Blauw-Zwart.

Carl: Heb je nog advies of tips of wil je verder wat kwijt?
Paul: Blauw-Zwart is natuurlijk een fantastische club met een prachtig complex, kijk hoe mooi de tribune weer is geworden. Verder zijn het gezellige mensen en heel veel goede vrijwilligers. Voor de continuïteit is het ook belangrijk dat de contracten weer verlengd zijn met de mensen van de technische staf zowel voor de jeugd als voor de selectie.