maandag 03 oktober 2022

K Kunst & cultuur

Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar biedt alternatieve dienstverlening

In verband met de sluiting van beide vestigingen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus, is Bibliotheek Voorschoten-Wassenaar over op alternatieve dienstverlening: de Boekenservice.

Bibliotheekleden kunnen op afspraak materialen lenen en terugbrengen. Hiervoor kunnen zij een afspraak maken via www.obvw.nl. Indien het door fysieke omstandigheden niet mogelijk is om zelf naar de bibliotheek te komen, kunnen leden gebruik maken van de Thuisbrengservice. Vrijwilligers brengen de materialen dan aan huis. De bibliotheek wil haar capaciteit zoveel mogelijk beschikbaar houden voor mensen die het écht nodig hebben, maak daarom alleen gebruik van deze service als het echt niet anders kan.

Meer informatie op onze website www.obvw.nl, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch met Voorschoten 071 561 56 78 of Wassenaar 070 511 33 97.

Digitaal doorlezen met de Online Bibliotheek

Gelukkig kun je nog altijd digitaal doorlezen met de ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek.

Probeer eens een luisterboek: download de LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). We hebben tijdelijk een extra reeks mooie luisterboeken aan de app toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als je géén lid bent van de Bibliotheek. Kijk op www.obvw.nl voor meer digitale leestips.

Lezen voor de lijst – ook online!

In je examens en een lijst met boeken die je nog moet lezen? Geen zorgen! Bij de bibliotheek kan je blijven lenen. Maar online een afspraak via onze Boekenservice of lees digitaal verder via www.15-18.jeugdbibliotheek.nl/ Meer informatie op onze website www.obvw.nl of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Filmvoorstellingen in Filmhuis Wassenaar geannuleerd t/m 6 april

In verband met de sluiting van beide vestigingen ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus, is ook Filmhuis Wassenaar gesloten t/m 6 april. Gekochte filmkaartjes voor filmvoorstellingen tussen 13 maart en 6 april kunnen ná 6 april omgeruild worden bij de bibliotheekbalie. Meer informatie op onze website www.obvw.nl of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.